Monetizimi i Aplikacioneve Android™

Pavarësisht a jeni zhvillues fillestar Android™ ose pjesë e një kompanie të zhvillimit mobil, ky kurs 12-orësh i trajnimit profesional do t’iu mësojë të gjitha teknikat bazë për të fituar para me aplikacionin tuaj dhe për të arritur më të mirën për biznesin tuaj.

Objektivat

Pas përfundimit të këtij kursi, studentët do të jenë në gjendje t’i përmbushin këto objektiva:

 • Të kuptuarit e teknikave të ndryshme për monetizimin e aplikacionit tuaj.;
 • Shtimi i reklamave pa degraduar përvojën e përdoruesit;
 • Krijimi i aplikacioneve Android me in-app billing;
 • Publikimi dhe reklamimi i aplikacionit në mënyrë të efektshme.

Pasqyrë

Kursi përfshin komponentët e mëposhtëm:

 • Mësimi 1: Si të monetizoni aplikacionin tuaj:
  • Teknika të ndryshme monetizimi
  • Cila është teknika më e mirë për biznesin tuaj?
  • Shto reklamat në aplikacionin tuaj (Google Mobile Ads, InMobi, etj.)
 • Mësimi 2: Aplikacionet Android me in-app billing:
  • Kërkesat e aplikacioneve për in-app billing
  • In-app billing API
  • Administrimi iiIn-app billing
 • Mësimi 3: Licencimi dhe monitorimi i aplikacionit tuaj:
  • Licencimi i Google Play
  • Licencimi i Setting Up
  • Monitorimi i aplikacionit tuaj me Google Mobile Analytics
 • Mësimi 4: Publikimi i aplikacionit tuaj:
  • Metodat për publikimin e aplikacionit tuaj
  • Procesi i publikimit në Google Play
  • Praktikat më të mira për lëshimin e aplikacionit tuaj

Audienca

Kursi është i dedikuar për këdo që ka aftësi të programimit orientues të objekteve – posaçërisht në Java. Për një hyrje të shpejtë në gjuhën e programimit Java, pjesëmarrësit mund të marrin pjesë në kurset “Bazat e Java për programimin Android” të ofruara nga ATC Android.

Orari

Ky kurs ofrohet në 12 orë mësimore të trajnimit.

Orët zakonisht mbahen tri herë në javë në seanca prej dy orësh. Janë dy kombinime të mundshme të ditës: E Hënë – E Mërkurë – E Premte ose E Martë – E Enjte – E Shtunë.

Certifikatat e asocuara

AND-403: Monetizimi i Aplikacionieve Android
Pyetjet e këtij provimi bazohen në përmbajtjen e kursit “Monetizimi i Aplikacioneve Android”.
Kur ta keni përfunduar këtë provim, do të merrni vetëm një raport rezultati, dhe duhet të përfundoni provimin AND-402 Android Security Essentials për të marrë certifikatën “Inxhinier i certifikuar i Aplikacionit Android”.

Për më shumë informata, ju lutem vizitoni Qendrën tonë të Testimit.

Kursi Çmimi Fatura
Monetizimi i Aplikacioneve Android™ 98.00 € Shkarko 

Për klasat dhe oraret e ardhshme, ju lutem klikoni këtu.

Registration for : Monetizimi i Aplikacioneve Android™

[contact-form-7 404 "Not Found"]
Apliko Tani

Share This Course