Microsoft Project Training

Microsoft Project është mjet i fuqishëm i planifikimit i përdorur nga shumë menaxherë projekti dhe planifikues të projekteve. Ai siguron mbështetje për shumë nga proceset kryesore të kontrollit të projektit duke përfshirë përgatitjen e orareve, planeve të resurseve, parashikimeve të kostos dhe raporteve të progresit. Megjithatë, për të nxjerrë maksimumin nga Microsoft Project mund të keni nevojë për trajnime. Në këtë kurs do të mësoni për elementet e Microsoft, dhe si mund të përdoret për të planifikuar dhe menaxhuar realizimin e projekteve.

Objektivat

Pas përfundimit të këtij trajnimi, pjesëmarrësi do të jenë në gjendje t’i përmbush këto objektiva:

 • Të krijoni një orar të strukturuar të projektit;
 • T’i planifikoni burimet e projektit dhe profilet e kostos;
 • Të modifikoni një orar projekti për të akomoduar një ndryshim;
 • Të krijoni skema bazë të projektit dhe pastaj ta përdorni këtë për të ndjekur dhe raportuar progresin;
 • Të punoni me projekte të shumta për të identifikuar kërkesën totale të burimeve dhe grupin e resurseve.

Pasqyrë

Kursi përfshin këto pika kryesore:

 • Krijimi i listës së detyrave
 • Vendosja dhe caktimi i burimeve
 • Formulimi dhe printimi i planit tuaj
 • Ndjekja e progresit në detyra
 • Rafinimi i detajeve të resurseve dhe detyrave
 • Rafinimi i detajeve të resurseve dhe detyrave
 • Rafinimi i planit të projektit
 • Rafinimi dhe formatimi i detajeve të projektit
 • Publikimi i informatave të projektit
 • Ndarja e informatave të projektit me programet e tjera
 • Përcjellja e progresit të progresit
 • Konsolidimi i projekteve dhe resurseve

Audienca

Ka trajnim u dedikohet individëve që dëshirojnë të kuptojnë dhe praktikojnë metodën teknike të menaxhimit të projektit duke përdorur projektin MS.

Orari

Ky kurs ofrohet në 12 orë mësimore të trajnimit.

Klasat zakonisht mbahen për 6 ditë radhazi, zakonisht nga e hëna deri të shtunën në seanca dyorëshe.

Trajnimi Çmimi Fatura
Trajnimi 12-orësh kontakti 98.00 € Shkarko 
Official MS Project Book Të përfshira

Për klasat dhe oraret e ardhshme, ju lutem klikoni këtu.

Registration for : Microsoft Project Training

[contact-form-7 404 "Not Found"]
Apliko Tani

Share This Course