A JE GATI PËR TË APLIKUAR?

ABOUT TDI

photo

Bring Youth to Fun & Study

A.U.K Training and Development Institute is committed to playing an active role in the ongoing reconstruction and transformation of Kosovo, by helping advance Kosovo society into a competitive society through professional development of individuals...
READ MORE

Facebook Recent Posts

Photos from A.U.K - Training and Development Institute's post

Today marked the first day of the TechUp training. After reviewing more than 450 admission exams, 99 students were selected to begin with the..

16 likes, 0 comments21 hours ago

Hapet aplikimi për grupin a radhës në Python! 24 Qershor | 198€ Kandidatët më të suksesshëm do të zgjidhen për praktikë nga kompanitë!..

23 likes, 1 comments1 day ago

#ycipsuccessstory Orgeni, kandidat nga projekti YCIP ka filluar punën në kompaninë Jcoders në Pejë. Ai punon si trajner i moshave 8 deri..

69 likes, 17 comments1 day ago

Photos from A.U.K - Training and Development Institute's post

AUK TDI me Iniciativën e Sekretaritati te Keshilit Prokurorial, Departamentin te TI-se ka mbajtur gjatë këtij muaji mbi perdorimin e internetit..

14 likes, 1 comments4 days ago

All set for the Project Management Training starting tomorrow! If you want to join this group, today is your last chance to apply! Apply Here➡️➡️..

12 likes, 0 comments4 days ago

Training Courses
+
Individuals Trained
+
Individuals Certified
+
Businesses Served
+

Featured Courses

Deklarata

Mrika Hana

“Kam qenë pjesë e Kursit përgatitor PMP gjatë periudhës tetor 2012 - janar 2013, organizuar nga AUK TDI. Ky program përbëhej nga informata të shumta në fushën e Menaxhimit të Projekteve sidomos Libra PMP, si dhe puna e palodhshme e trajnerit i cili ka qenë shumë i dobishëm duke na ofruar këshilla dhe teknika të ndryshme dhe shumë materiale të nevojshme. Falë këtij programi kam arritur t’i përmirësoj njohuritë dhe shkathtësitë e mia në Menaxhim të Projektit, dhe këtë trajnim ia rekomandoj të gjithë menaxherëve të projekteve të interesuar në avancimin e shkathtësive dhe njohurive të tyre, sepse vërtetë ia vlen.”